Research & Development

Om onze toonaangevende positie in de internationale wereld van de transport te behouden, investeren wen continu in nieuwe en onderscheidende producten en technologieën. Dat is het werkterrein van onze afdeling Research & Development.

Bij SBS werken we aan de ontwikkeling van onze Security en Safety producten. Niet alleen ontwikkeling van bestaande systemen maar vooral ook aan nieuwe technologieën. Dit in de breedste zin van het woord. Maar dat doen wij niet alleen, dat doen wij met onze partners die sterk zijn, elk op hun eigen terrein.

De closed-up techniek die wij toepassen voor de ontwikkeling van onze producten staat hoog in ons vaandel. Dit betekent dat onze R&D projecten projectmatig worden uitgevoerd.  Wij werken in kleine multidisciplinaire teams die continu in contact met de gebruikers staan. Bij de start van elk nieuw R&D project wordt ook een nieuw projectteam met de benodigde kennis gestart.
Leerervaringen stoppen wij weer terug in onze producten. Dit om een nog betere oplossing te kunnen bieden. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de ontwikkeling van mechanische componenten maar ook voor de software en programmatuur.